Over ons

Locals Roastery is een natuurlijk gevolg van het concept van Locals Coffeebar opgericht in 2013. Het branden van je eigen bonen in de koffiebar was toen, en nu nog steeds uniek in het zuiden van Nederland. Hierdoor is stadsbranderij Locals inmiddels uitgegroeid tot de koffiebranderij van Tilburg en omgeving.

Pure ambacht en lokale producten bij Locals

Het concept van Locals is het combineren van heerlijke lekkernijen met streekproducten uit Tilburg en omgeving en samenwerken met lokale leveranciers. Zo staan wij ook voor pure ambacht en branden wij daarom onze eigen koffie. Alle lekkernijen worden met de hand bereid, zo ook moest de koffie dat zijn!

Producten die met liefde gemaakt zijn!

Locatie en brander

Sinds 2014 begonnen we met het branden van onze koffie in de koffiebar op een 1kilo brander… Sinds 2018 op een Giesen 6 kilo brander aan de spoorzone in Tilburg. Deze locatie is mede voortgekomen uit een lokale samenwerking. Een mooie creatieve locatie en een gebied dat continu in ontwikkeling staat.

De keuze voor een nieuwe locatie voor de branderij was om nog meer en beter aandacht te kunnen schenken aan de ontwikkeling, verbetering en perfectionering van onze koffies. Tevens een centraler en makkelijker te bereiken locatie voor onze koffie klanten.

Waarom Locals ?

Stadsbranderij Locals is een verlengstuk van koffiebar Locals.

Een onderneming die ambacht, herkomst en pure producten centraal stelt. Daarom is het voor ons van belang dat we weten wie onze producten gemaakt hebben en met welke achterliggende gedachte dit gebeurt is.

Wij streven daarom ernaar om iedereen te kunnen laten genieten van koffie. Of dat nu thuis op kantoor of in de horeca is, wij maken de koffie beleving echt!

Kies jouw koffie voor thuis